Just nu kan inga beställningar på handstansade smycken göras. 
Beställningar av armband kommer komma igång under våren.
Rostfritt stål kommer inte kunna beställas i framtiden. 

Alla smycken görs på beställning efter Dina önskemål.

Eftersom varje smycke stansas för hand med stålstansar och hammare vilket innebär att det inte är exakt rakt eller centrerat utan varje smycke är unikt och inget blir exakt som ett annat med samma stansning. Men det är det som är charmen med smycken som är stansade för hand. Varje smycke blir då unikt, just för dig!

När man stansar expanderar metallen vilket innebär att det blir märken på motsatt sida. Därför går det inte att stansa på två sidor av en bricka. Samma sak kan ske när man ska sätta tecken över å, ä och ö. Även när man stansar fystavar kan det bli små ”bucklor” på kanten pga att metallen expanderar. Det är inget jag kan påverka när jag stansar men försöker såklart göra mitt bästa för att det ska bli så bra som möjligt.
Fingerringar samt armband i pure aluminium böjer jag själv vilket innebär att jag inte kan garantera att de blir 100% runda men jag gör självklart mitt bästa för att får den så rund som möjligt.
Armbanden finns bara i en storlek dvs i vuxenstorlek.

Om man vill ha stansningen infärgad svart gör jag det, utan extra kostnad. Det brukar hålla ganska bra på halsband men på ringar och armband kan det försvinna snabbare p.g.a att man sliter mer på dem eftersom de sitter på ett finger/handled. Skulle det svarta försvinna kan du enkelt färga in texten på nytt med en vattenfast (permanent) svart penna.

Materialet är viktigt mig har det alltid varit viktigt att ett smycke ska hålla länge!
Jag vill lämna ifrån mig ett smycke som jag vet kommer att kunna bäras i år efter det att man köpt det. Därför gör jag inte smycken i pläterade material alls utan gör endast i rostfritt stål samt aluminium.

I priset ingår alltid en 70 cm lång kulkedja/nyckelring som man enkelt kan korta av till önskad längd. Vill man kan man enbart köpa brickan löst.

För att beställa ett personligt stansat smycke/nyckelring med egen text kan du maila till info@annabyhand.se eller använda kontaktformuläret på sidan så återkommer jag till dig.